/Om Wang Media
Om Wang Media 2019-10-29T10:37:44+00:00

Wang Media AS

Wang Media AS er et frittstående byrå. Sammen med våre leverandører, har vi mange års erfaring fra både digitale og tradisjonelle mediekanaler. Samt utvikling av kreative visuelle budskap. Vi leverer rådgivning, totale medieløsninger og kreativ annonseutvikling både for digitale og trykte medier.

  • Kan jeg få en «Markeds/mediesjef» som hjelper meg uten å måtte ansette en? JA!

  • Kan jeg få bistand av noen som kjenner medielandskapet godt? JA!

  • Kan jeg få hjelp av de beste på digital markedsføring? Ja!

  • Kan jeg få gode kreative innspill? JA!

  • Kan jeg få kostnadseffektiv hjelp innen faste budsjettrammer? JA!

Tradisjonelle medier

Wang Media AS har god erfaring med trykte medier etter lang fartstid innen avisbransjen. Aviser, Kundeaviser, DM,  distribusjon, mm.

Digitale medier

Gjennom våre leverandører tilbyr Wang Media kanskje landets beste kompetanse på digitale flater, målgruppestyrt nettannonsering, innsikt og analyse. Google, programmatisk målgruppestyring og SoMe er vårt fagområde.

Kino / Radio

Bruk av lokal kinoreklame dekkes av Wang Media sin kompetanse.  Radio er en aktuell mediekanal, og vi rådgir på regionalt/lokalt marked.

Wang Media og Wang HR

Wang Media kan komme inn med totale løsninger eller deloppgaver ut fra kundens behov.
Mange bedrifter har i dag for liten tid til å skaffe oversikt over det markedsmessige kommunikasjonsmuligheter som finnes. Og ikke minst hvordan de ulike kanaler kan spille sammen. Her kan vi spille en viktig rolle i rådgivning og gjennomføring fra A til Å.

Gjennom Wang HR, kan dere få prosjektbasert bistand på alt av personal og HR relaterte oppgaver

Tom Wang

Rådgiver

Daglig leder i Wang Media AS har mange års leder- og salgserfaring fra medier som avis, nettavis, utendørsreklame, TV, radio, distribusjon/DM. Senest som salgssjef i Amedia Buskerud og Drammens Tidende. Wang Media AS tilbyr erfaringsbasert kampanjerådgivning, medievalg, forhandlinger og kampanjeoppfølging. Sammen med våre leverandører, kan vi skreddersy digital kommunikasjon ut fra dine behov.